Scroll

Spis og Støt

Vi er i samarbejde med DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse eventen "Spis & Støt", hvor du fra den 6.-12. juni kan spise den lækreste 3-retters menu. Prisen er kun 250 kr., og så støtter du samtidig kampen mod kræft med 40 kr. Billetter kan ikke bookes via vores egen booking på hjemmesiden. 

Billetsalget starter 3. maj kl. 10.00.  

Læs mere og book her

Begivenheder

Restaurant Børkop Vandmølle afholder hvert år mange forskellige begivenheder så som forårskoncerter, sommerkoncerter, ’Konen, kællingen & madammen’, Vildtaften, Mortensaften, julefrokoster, julemarked m.m. Kom og få en dejlig madoplevelse i vores hyggelige lokaler og naturskønne omgivelser.

  • Aspargesaften den 27. maj
  • Sommer jazz

Book dit bord online

Læs mere

Fest og Selskaber

Lad Restaurant Børkop Vandmølle tage hånd om jeres fest eller selskab. Børkop Vandmølle består af lyse og venlig indendørs lokaler, som sammen med restauranten giver rig mulighed for, at I kan nyde vor lækre gastronomi, mens selve festen er i højsædet. Desuden byder vore idylliske udendørs arealer tæt på vandmøllen de rette muligheder for at I bare kan slappe af og nyde selskabet. 

Læs Mere

MØDER

Børkop Vandmølle er også et sted, hvor du med fordel kan mødes i forretningsøjemed, til kurser, konferencer, mindre udstillinger, produktpræsentationer og lign.

Læs Mere

Kontakt os

Vi har åben tirsdag - lørdag: kl. 11.30 - 22.30 og søndag: kl. 11.30 - 17.00. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75 86 87 88 eller pr. mail info@borkopmolle.dk

Gå til kontaktside

Åbningstider

Se åbningstider for restauranten, køkkenet og specielle sæson åbningstider på Børkop Vandmølle. 

Læs mere

RESTAURANT BØRKOP VANDMØLLE

De smukke omgivelser i den østjyske natur, der omkranser Børkop Vandmølle er med til at gøre hele oplevelsen uforglemmelig.

Læs mere