Aftenmenu

Forretter

Indbagt hummersuppe – jomfruhummerhaler kr. 135,-

Ristet helleflynder – spinatfløde – græskar kr. 130,-

Farseret skovdue – jordskokker – rosmarin kr. 135,-

Carpaccio af kalv – basilikum – parmesan kr. 112,-

Gravad laks – sennepsdressing – toast kr. 112,-

HOVEDRETTER

Dyrevildt – Æblekompot – svampecreme kr. 245,-

Braiseret fasanbryst – skalotteløg – vinterporre – timian kr. 240.-

Trøffelbagt oksefilet – bearnaise – pommes frites kr. 275,- 

Oksetournedos – sprød Serrano – pastinak – rosmarin kr. 295,-

Wienerschnitzel – ærter – pommes sautées – smørsauce kr. 188,-

Møllens burger med steak af oksefilet – bacon – bearnaise – mayonnaise – pommes frites kr. 180,-

DESSERTER

Udvalg af oste – figenkompot – rugbrød 112,-

Friturestegt camembert – solbær kr. 70,-

Møllens hjemmelavede islagkage – varm chokoladesauce kr. 85,-

Chokolade – trøffelkage – paradisæblesorbet kr. 98,-

Æble – makron – flødeskum kr. 85,-

Glaseret creme brulé kr. 90,-