Julemenu

Stærke danske juletraditioner

I Danmark er julemiddagen juleaften nok en af de mest traditionsbelagte måltider i løbet af året. Vi elsker bare jul. Vi elsker julemad og julens traditioner. I december måned får vi masser af flæskesteg, and og gås. Vi spiser brune kartofler, rødkål og brun sovs til den store guldmedalje, og til dessert er det næsten obligatorisk at få ris á la mande med kirsebærsauce. Mange arbejdspladser holder julefrokoster, hvor der bliver serveret traditionel julemad. Kommer der mange invitationer, kan det måske blive for meget for nogle. Heldigvis er der forskellige måder at tilberede de enkelte retter på, og der kan opstå nye varianter.

På Restaurant Børkop Vandmølle kan du opleve Sigga’s helt egen fortolkning af julen. Det er en forfriskende ny julemenu med spændende nyt og med et snært af traditionel jul.

Sigga’s julemenu 2017

  • Jomfruhummer –  rødtunge –  hummerskum
  • Skovdue –  kastanjer –  jordskokker –  rosmarin
  • Dådyr –  tranebær –  svampe
  • Trilogi af danske oste –  dadler –  rugbrød
  • Kirsebær –  ris –  chokolade –  mandler

 2 retter 307,-  |  3 retter 370,-  |  4 retter 402,-*  |  5 retter 440,-*

*Granité af julesnaps er kun inkluderet i prisen på 4 og 5 retter.

Julemenuen serveres hver aften fra den 24. november til 22. december 2017 kl. 17.00-22.30 (mandage undtaget).

Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online