Julemenu

STÆRKE DANSKE JULETRADITIONER

I Danmark er julemiddagen juleaften nok et af de mest traditionsbundne måltider i løbet af året. Vi elsker bare jul. Vi elsker julemad og julens traditioner. I december måned får vi masser af flæskesteg, and og gås. Vi spiser brune kartofler, rødkål og brun sovs til den store guldmedalje, og til dessert er det næsten obligatorisk at få risalamande med kirsebærsauce. Mange arbejdspladser holder julefrokoster, hvor der bliver serveret traditionel julemad. Kommer der mange invitationer, kan det måske blive for meget for nogle. Heldigvis er der forskellige måder at tilberede de enkelte retter på, og der kan opstå nye varianter.

På Restaurant Børkop Vandmølle kan du opleve Siggas helt egen fortolkning af julen. Det er en forfriskende ny julemenu med spændende nyt og med en snert af traditionel jul.

Siggas julemenu 2018

  • Torsk – Rødbeder – Grønkål – Sennep
  • Julemedister – Trompethatte – Jordskokker – Pinjekerner
  • Granité af julesnaps anno 2018
  • Kalvemørbrad – Bagt porre – Confit af løg – Trøffelglace
  • Den Hvide Dame – Smørristet rugbrød – Figenkompot
  • Mazarinkage – Chokolade – Brombær – Ris


3 retter 465,-
4 retter inkl. granité af julesnaps 540,-
5 retter inkl. granité af julesnaps 620,-

Serveres kl. 12.30-15.00 og 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra 23. november til 21. december 2018
Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online