VILDTBUFFET

FREDAG DEN 3. NOVEMBER 2017, KL. 18.30

På buffeten kan du glæde dig til:

  • Carpaccio af dyrevildt – rygeost – tranebærolie
  • Cannelloni af røget dyr – mascarpone – purløg
  • Skovdue – kastanjer – jordskokpuré
  • Vildtpølser – landøl – rodfrugter
  • Skorzonerrødder – pancetta – citron – timian
  • Terrine af gråand – morkelcreme – syltede løg
  • Bryst af vildand – sølvbede – kantareller
  • Ballotine af kronhjortefilet – rosmarincreme
  • Braiseret fasanbryst – confit af lår – selleripuré
  • Tre slags oste – hybenkompot – smørristet rugbrød
  • Brombær-panna cotta – mandelknas
  • Hvid chokolade – havtorn – appelsiner
  • Bagt citrontærte – marengs

Book dit bord online

Pris pr. kuvert kr. 495,- inkl. velkomstdrink