top of page
borkopmolle.karlottafoto-6267-2.jpg

Møllemenu & A la Carte 

Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg. 

borkopmolle.karlottafoto-5713.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5727.jpg
borkopmolle.karlottafoto-5722.jpg

Møllemenu

Legeret Jordskokkesuppe – Ristet Hvid Fisk – Rosenkål – Grøn Olie 

Jerusalem Artichoke Soup – Roasted White Fish – Brussels sprouts — Green Oil

 

Terrine af Fasan og Skovdue – Æblechutney – Tyttebær  

Pheasant and Pigeon Terrine – Apple Chutney – Lingonberries

 

Kalvemedalion toppet med Pancetta – Græskarpuré – Rødvinsglace

Veal medallion with Pancetta – Pumpkin Puré – Red Wine Glace 

 

Chokoladebrownie – Passionsfrugtmousse – Marengs – Passionsfrugtsorbet 

Chocolate Brownie – Passion Fruit Mousse – Meringue – Passion fruit Sorbet 

 

Pris pr. kuvert 

 

2 retter | kr. 355,- 

3 retter | kr. 425,- 

4 retter | kr. 505,- 

borkopmolle.karlottafoto-8155.jpg

Forretter

Ristet Hvid Fisk – Stegt Rosenkålsalat – Ærtepuré – Dild Beurre Blanc kr. 135,-

Roasted White Fish – Brussels Sprouts – Pea Puré — Dill Beurre Blanc 

 

 

Roulade af Poussin og Confiteret lår – Æblechutney – Calvadosglace  kr. 125,-

Roulade of Poussin and Confit Thigh –Apple Chutney – Calvados Glace

 

 

Indbagt Jomfruhummersuppe – Fine Urter – Jomfruhummerhaler kr. 135,-

Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails

 

 

Ådalens Økologiske Varmrøget Ørred – Jordskokkepuré – Rødvinsglace kr. 135,-

Ådalens Organic Hot Smoked Trout – Jerusalem artichoke Puré – Red wine Glace

Hovedretter

Honningsprængt Andebryst – Jordskokkepuré – Citrontimianglace kr. 280,-

Honey-Baked Duck Breast – Jerusalem artichoke Puré – Lemon Thyme Glace

 

Ølbraiserede Svinekæber – Rodfrugter – Kruspersille – Små Kartofler kr. 260,-

Beer Braised Pork Jowl – Root vegetables – Parsley - Potatoes 

 

Trøffelbagt Oksefilet – Bearnaisesauce – Pommes Frites kr. 335,- 

Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries

 

Wienerschnitzel – Ærter – Pommes Sautées – Smørsauce kr. 260,- 

Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter

 

Risotto – Portobello – Vesterhavsost – Toppet med grønt kr. 190,-

Risotto – Portobello – Vesterhavs Cheese 

Ønskes der fisk, spørg betjeningen | For fish option, please ask your waiter

borkopmolle.karlottafoto-6258-2.jpg
Borkopmolle.karlottafoto.-3268.jpg

Dessert

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-

Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream

Møllens hjemmelavede islagkage — Varm chokoladesauce kr. 120,-

Homemade Ice Cream Cake – Hot Chocolate Sauce

 

Passionsfrugt Mousse på Græskar-marcipan bund – Blodappelsinsorbet kr. 120,- 

Passion Fruit Mousse on Pumpkin Marzipan base  – Blood Orange Sorbet

 

Pisket Hvidchokoladecreme – Blommekompot – Hasselnødde Is kr. 120,- 

White Chocolate Cream – Plum Compote - Hazelnut Ice Cream 

 

Triologi af Oste – Smørristet Rugbrød – Oliven kr. 130,- 

Selection of Cheeses – Butter Fried Rye Bread – Olives

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak for tilmeldning!

© 2020-2024 Restaurant Børkop Vandmølle

Kontrolrapport ☺︎        

bottom of page