
Møllemenu & A la Carte
Til aften kan du vælge mellem vores Møllemenu og vores a la carte, Begge bliver løbende skiftet ud, så det passer til Sæsonens udvalg.



Møllemenu
Legeret Jordskokkesuppe – Ristet Hvid Fisk – Rosenkål – Grøn Olie
Jerusalem Artichoke Soup – Roasted White Fish – Brussels sprouts — Green Oil
Terrine af Fasan og Skovdue – Æblechutney – Tyttebær
Pheasant and Pigeon Terrine – Apple Chutney – Lingonberries
Kalvemedalion toppet med Pancetta – Græskarpuré – Rødvinsglace
Veal medallion with Pancetta – Pumpkin Puré – Red Wine Glace
Chokoladebrownie – Passionsfrugtmousse – Marengs – Passionsfrugtsorbet
Chocolate Brownie – Passion Fruit Mousse – Meringue – Passion fruit Sorbet
Pris pr. kuvert
2 retter | kr. 355,-
3 retter | kr. 425,-
4 retter | kr. 505,-

Forretter
Ristet Hvid Fisk – Stegt Rosenkålsalat – Ærtepuré – Dild Beurre Blanc kr. 135,-
Roasted White Fish – Brussels Sprouts – Pea Puré — Dill Beurre Blanc
Roulade af Poussin og Confiteret lår – Æblechutney – Calvadosglace kr. 125,-
Roulade of Poussin and Confit Thigh –Apple Chutney – Calvados Glace
Indbagt Jomfruhummersuppe – Fine Urter – Jomfruhummerhaler kr. 135,-
Baked Lobster Soup – Fine Herbs – Lobster Tails
Ådalens Økologiske Varmrøget Ørred – Jordskokkepuré – Rødvinsglace kr. 135,-
Ådalens Organic Hot Smoked Trout – Jerusalem artichoke Puré – Red wine Glace
Hovedretter
Honningsprængt Andebryst – Jordskokkepuré – Citrontimianglace kr. 280,-
Honey-Baked Duck Breast – Jerusalem artichoke Puré – Lemon Thyme Glace
Ølbraiserede Svinekæber – Rodfrugter – Kruspersille – Små Kartofler kr. 260,-
Beer Braised Pork Jowl – Root vegetables – Parsley - Potatoes
Trøffelbagt Oksefilet – Bearnaisesauce – Pommes Frites kr. 335,-
Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries
Wienerschnitzel – Ærter – Pommes Sautées – Smørsauce kr. 260,-
Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter
Risotto – Portobello – Vesterhavsost – Toppet med grønt kr. 190,-
Risotto – Portobello – Vesterhavs Cheese
Ønskes der fisk, spørg betjeningen | For fish option, please ask your waiter


Dessert
Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 120,-
Lemmon Pie - Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream
Møllens hjemmelavede islagkage — Varm chokoladesauce kr. 120,-
Homemade Ice Cream Cake – Hot Chocolate Sauce
Passionsfrugt Mousse på Græskar-marcipan bund – Blodappelsinsorbet kr. 120,-
Passion Fruit Mousse on Pumpkin Marzipan base – Blood Orange Sorbet
Pisket Hvidchokoladecreme – Blommekompot – Hasselnødde Is kr. 120,-
White Chocolate Cream – Plum Compote - Hazelnut Ice Cream
Triologi af Oste – Smørristet Rugbrød – Oliven kr. 130,-
Selection of Cheeses – Butter Fried Rye Bread – Olives