Aftenmenu

FORRETTER

Indbagt jomfruhummersuppe – Fine urter – Jomfruhummerhaler kr. 135,- | € 19,-

Honningsprængt poussinbryst – Blomkål – Estragon – Pinjekerner kr. 130,- | € 18,-

Ristet pighvar – Aubergine – Soltørrede tomater – Fløde kr. 130,- | € 18,-

Røget laks – Rygeost – Syltede løg – Ærtepuré kr. 112,- | € 16,-

Pocheret rødtungefilet – Aspargesragout – Hvidvinsfløde kr. 130,- | € 18,-

Carpaccio af okse – Basilikum – Parmesan – Oliven kr. 112,- | € 16,-

HOVEDRETTER

Perlehønebryst – Bagte cherrytomater – Basilikumfløde kr. kr. 210,-

Duet af kalv – Lam – Asparges i hønseglace – Skalotteløg kr. 245,- | € 34,-

Trøffelbagt oksefilet – Bearnaise – Pommes frites kr. 275,- | € 38,- 

Ølbraiseret svineskank – Spæde forårsgrønsager – Sødkartoffelpuré kr. 195,- | € 27,-

Wienerschnitzel – Ærter – Pommes sautées – Smørsauce kr. 195,- | € 27,-

Møllens burger med steak af oksefilet – Bacon – Syltede rødløg – Pommes frites kr. 190,- | € 26,-

DESSERT

Udvalg af oste – Smørristet rugbrød kr. 112,- | € 16,-

Pisket mørk chokolade – Jordbær – Limecreme kr. 98,- | € 14,-

Møllens hjemmelavede islagkage – Varm chokoladesauce kr. 85,- | € 12,- 

Pistaciekage – Rabarberkompot – Rabarberis kr. 98,- | € 14,-

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 98,- | € 14,-

MØLLEMENU

Dampet hvid asparges – Fjordrejer – Kørvelhollandaise

Ristet rødspættefilet – Spinat – Hummercreme

Kalvemørbrad – Sprød pancetta – Brunet blomkål – Timian

Trilogi af danske oste – Smørristet rugbrød

Saltet karamel – Rabarbersorbet – Pisket hvid chokolade

3 retter 465,- 

4 retter 540,- 

5 retter 620,-