Aftenmenu

FORRETTER

 Ristet pighvar – Asparges – Grøn olie – Limehollandaise kr. 130,- 

Ovnbagt hummerhale – Krydderurter – Hummercreme kr. 135,- 

Spinatfarseret rødtungefilet – Ærtepuré – Vagtelæg – Hvidvinscreme kr. 120,- 

Røget laks – Rygeost – Avocado – Karse kr. 112,- 

Kalvetatar – Sennep – Peberrod – Kapers kr. 120,- 

Carpaccio af okse – Basilikum – Tomatsalsa – Sprød parmesan kr. 112,- 

HOVEDRETTER

Kalvetournedos – Bagte skalotteløg – Rødvinsglace kr. 245,- 

Farseret perlehøne – Confit af lår – Basilikumcreme kr. 195,- 

Trøffelbagt oksefilet – Bearnaise – Pommes frites kr. 275,- 

Braiseret svineskank – Forårsgrøntsager – Kartoffelpuré kr. 195,- 

Wienerschnitzel – Ærter – Pommes sautées – Smørsauce kr. 195,- 

Møllens burger med steak af oksefilet – Bacon – Kryddermayonnaise – Pommes frites kr. 190,-

DESSERT

Udvalg af oste – Smørristet rugbrød kr. 112,- 

Mazarinkage – Solbærsorbet – Vaniljecreme kr. 98,- 

Møllens hjemmelavede islagkage – Varm chokoladesauce kr. 85,-

Glaseret marengs – Jordbær – Orange kr. 98,- 

Rabarbersorbet – Anisiscreme – Bagte rabarber – Balsamicosirup kr. 98,- 

MØLLEMENU

Hvide asparges – Rødspættefilet – Kørvel

Timianmarineret skovdue – Blomkål – Ramsløg

Duet af råbuk og lam – Sky af trompethatte – Bagt spidskål

Trilogi af danske oste – Smørristet rugbrød

Marengs – Rabarber – Hvid chokolade – Vanilje – Mandler

 

3 retter 465,- 

4 retter 540,- 

5 retter 620,-