Aftenmenu

FORRETTER

Indbagt jomfruhummersuppe – Fine urter – Jomfruhummerhaler kr. 135,- 
Baked Norway Lobster Soup – Fine Herbs – Norway Lobster Tails €19
 

Krydderfyldt duebryst – Tranebærglace – Blomkål kr. 130,-
Pigeon Breast stuffed with Herbs – Cranberry Glace – Cauliflower € 18
 

Ristet pighvar – Kompot af forårsløg – Limehollandaise kr. 130,- 
Fried Turbot – Compote of Spring Onions – Lime Hollandaise € 18
 

Røget islandsk laks – Pisket mascarpone – Cherrytomat kr. 112,- 
Smoked Icelandic Salmon – Whipped Mascarpone – Cherry Tomato € 16
 

Ragout af perlehøne – Estragon – Pinjekerner kr. 130,- 
Ragout of Guinea Fowl – Tarragon – Pine Nuts € 18

 

HOVEDRETTER

Citronbagt unghanebryst i egen sky – Tomattærte kr. 210,- 
Lemon-baked Cockerel Breast in Its Own Stock – Tomato Pie € 34

Rødvinsmarineret kalv – Sprød pancetta – Portvinssky – Grillet spidskål kr. 245,- 
Red Wine Marinated Veal – Crispy Pancetta – Port Wine Stock – Fried Pointed Cabbage € 34

Trøffelbagt oksefilet – Bearnaise – Pommes frites kr. 275,- 
Truffle-Baked Fillet of Beef – Béarnaise – French Fries € 38

Ølbraiseret svineskank – Spæde efterårsgrønsager – Sødkartoffelpuré kr. 195,- 
Beer Braised Knuckle of Pork – Baby Autumn Vegetables – Sweet Potato Purée € 27

Wienerschnitzel – Ærter – Pommes sautées – Smørsauce kr. 195,- |
Wienerschnitzel – Peas – Pommes Sautées – Melted Butter € 27

DESSERT

Udvalg af oste – Smørristet rugbrød kr. 112,- 
Selection of Cheese – Butter Fried Rye Bread € 16

Hvid chokolademousse – Hindbær – Honningknas kr. 98,- 
White Chocolate Mousse – Raspberries – Honey Crunch € 14

Møllens hjemmelavede islagkage – Varm chokoladesauce kr. 85,- 
Homemade Ice Cream Cake – Hot Chocolate Sauce € 12

Lun rabarbertærte – Lakridsiscreme – Vanilje kr. 98,- 
Warm Rhubarb Pie – Liquorice Ice Cream – Vanilla € 14

Citrontærte glaseret med marengs – Vaniljeis kr. 98,- 
Lemmon Pie Glazed with Meringue – Vanilla Ice Cream € 14

MØLLEMENU

Fødelegeret blomkålssuppe – Rimmet kammusling – Ærtepuré – Kørvel
Cauliflower Soup thickened with Cream – Salt-Cured Scallops – Pea Purée – Chervil
 

Ristet sandart – Hønseglace – Spidskål – Perlebyg
Fried Zander – Chicken Glace – Pearl Barley


Timianmarineret sommervildt – Syrnede rabarber – Anisfløde – Svampepostej
Thyme Marinated Summer Venison – Soured Rhubarbs – Anise Cream – Mushroom Pâté


Ristet gedeost – Honning – Balsamico – Smørristet rugbrød
Fried Goat’s Cheese – Honey – Balsamic Vinegar – Butter Fried Rye Bread


Saltet karamel – Skovbærsorbet – Pisket vaniljecreme
Salted Caramel – Forest Berries Sorbet – Whipped Vanilla Cream

 

3 retter | 3 courses kr. 465,- | € 65

4 retter | 4 courses kr. 540,- | € 75

5 retter | 5 courses kr. 620,- | € 86

Pris pr. kuvert | Price per person