ASPARGESAFTEN

Fredag den 18. maj 2018, kl. 18.30

ASPARGESBUFFET

  • Dampede hvide asparges – Kørvelhollandaise
  • Fjordrejer – Grøn aspargesmousse – Karse
  • Aspargesconsommé – Souffléboller
  • Hummerhaler gratineret med aspargesbrødcrumble
  • Grillede asparges – Stegt blæksprutte – Sauce af grønne æbler
  • Risotto af byg – Purløgsolie – Blåmuslinger – Grøn aspargesmayo
  • Rødtunge – Ærtepuré – Vagtelæg – Ramsløg
  • Trøffelbagt kalvemørbrad – Asparges i hvidvinsglace
  • Fyldt perlehønebryst – Tomattærte – Brændte asparges – Nye kartofler – Sommerkål
  • Glaseret creme brulé på asparges
  • Grøn aspargesis – Sprøde aspargesflager
  • Jordbær – Hvide asparges i orange
  • Mazarinkage – Hvid chokolade
  • Citrontærte

Book dit bord online

Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink