Fredag den 18. maj 2018, kl. 18.30
ASPARGESBUFFET

- Dampede hvide asparges – Kørvelhollandaise
- Fjordrejer – Grøn aspargesmousse – Karse
- Aspargesconsommé – Souffléboller
- Hummerhaler gratineret med aspargesbrødcrumble
- Grillede asparges – Stegt blæksprutte – Sauce af grønne æbler
- Risotto af byg – Purløgsolie – Blåmuslinger – Grøn aspargesmayo
- Rødtunge – Ærtepuré – Vagtelæg – Ramsløg
- Trøffelbagt kalvemørbrad – Asparges i hvidvinsglace
- Fyldt perlehønebryst – Tomattærte – Brændte asparges – Nye kartofler – Sommerkål
- Glaseret creme brulé på asparges
- Grøn aspargesis – Sprøde aspargesflager
- Jordbær – Hvide asparges i orange
- Mazarinkage – Hvid chokolade
- Citrontærte
Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink