ASPARGESAFTEN

Fredag den 24. maj 2019, kl. 18.30

ASPARGESBUFFET

  • Dampede hvide asparges – Limehollandaise
  • Fjordrejer – Vagtelæg – Grøn aspargesmousse – Purløg
  • Risotto – Grøn aspargesmayonnaise – Kammusling
  • Hummerhaler – Aspargesvinaigrette – Spinat
  • Ristet rødspættefilet – Aspargesragout – Basilikum
  • Kalvecarpaccio – Aspargespesto – Sprød parmesan
  • Pocheret rødtungefilet – Aspargesveloté – Ramsløg
  • Pighvar – Bakskuld – Ærtepuré – Grillet asparges
  • Kalvemørbrad – Hvide asparges i hønsefond
  • Perlehønebryst fyldt med grønne asparges – Små tomattærter
  • Nye danske kartofler – Spidskålsalat
  • Glaseret creme brulé på asparges
  • Danske jordbær – Hvide asparges – Citronfromage
  • Hvid chokolademakronkage – Aspargessabayonne 
  • Grøn aspargesis – Mandelkrokant

Book dit bord online

Pris pr. person kr. 395,- inkl. velkomstdrink