Fest og selskabs oversigt

Privatfester
Det gør indtryk at opleve stedet

Hold din næste fest hos os.

Vi sørger for det hele.

Kontakt os på 75 86 87 88
Uforglemmelige fester på Børkop Vandmølle

Hold dine privatfester på Restaurant Børkop Vandmølle og få mange uforglemmelige oplevelser. Vi er eksperter i at holde fester og kan hjælpe dig med at planlægge og holde fx konfirmationsfest, studenterfest, bryllupsfest, sølvbryllup, fødselsdage og barnedåb.

Læs mere
Konfirmationsfest
Historie, idyl og gastronomi

Vælger I at holde festen her, vil I straks mærke den gode atmosfære.

Kontakt os på 75 86 87 88
Mad, vin og betjening i top

Hold konfirmation på Restaurant Børkop Vandmølle. Her kan du fejre din konfirmationsfest med dine gæster i historiske bygninger, der ligger i idylliske omgivelser og få serveret spændende mad. Kommer der mange børn til festen, er der gode udendørsarealer, hvor de kan løbe lidt rundt.

Læs mere
Bryllupsfest
Smuk natur til bryllupsbilledet

Hvis I netop ønsker at få taget jeres bryllupsbillede udenfor og gerne med en smuk natur i baggrunden, kan vi tilbyde masser af smuk natur tæt på restauranten.

Kontakt os på 75 86 87 88
Alle vil gerne have en uforglemmelig bryllupsfest

I de naturskønne omgivelser mellem Vejle og Fredericia ligger Børkop Vandmølle. Ønsker I at holde en romantisk bryllupsfest i rolige og idylliske omgivelser, er Restaurant Børkop Vandmølle et ideelt valg. Ud over landlig idyl, får I spændende historie og gastronomi i særklasse.

Læs mere
Fester
Smuk natur og god atmosfære

Leder du efter et idyllisk - eller romantisk - sted, hvor du kan holde din næste fest, er Børkop Vandmølle et oplagt og spændende valg. 

Kontakt os på 75 86 87 88
Et spændende historisk sted

Den fredede vandmølles historie går tilbage til 1546. De eksisterende bygninger er opført senere, omkring 1827. Møllen er stadig i drift. Foreningen Børkop Vandmølles Venner forarbejder økologisk korn. 

Læs mere
Selskaber
Selskabsbrunch (brunch buffet)

Du kan invitere til selskabsbrunch i forbindelse med fx fødselsdage, barnedåb eller andre mærkedage. Vi dækker naturligvis smukt op.

GÅ TIL BRUNCHBUFFET  

Kontakt os på 75 86 87 88
Hold dine selskaber på Børkop Vandmølle

 På Restaurant Børkop Vandmølle kan du holde både små og større selskaber. Du kan holde alle typer selskaber hos os. Vi har dejlige lyse og indbydende lokaler til ethvert selskab, det gælder både privatfester og firmafester.

Læs mere