Fester

Smuk natur og god atmosfære

På Restaurant Børkop Vandmølle holder vi rigtig mange fester og forskellige arrangementer i løbet af året. Der kommer også rigtig mange gæster til brunch og frokost. Mange børnefamilier er også glade for at komme til Børkop Vandmølle på grund af den smukke natur og gode atmosfære. På vores store græsområder omkring møllen er der god mulighed for at løbe lidt rundt og måske endda klappe dyrene. Det kan være befriende for både børn og voksne i løbet af en typisk fest med flere retter, taler, sange og anden underholdning. Leder du efter et idyllisk - eller romantisk - sted, hvor du kan holde din næste fest, er Børkop Vandmølle et oplagt og spændende valg. 

Et spændende historisk sted

Restaurant Børkop Vandmølle kan ud over en kulinarisk oplevelse også byde på en lang historie og landlig idyl. Vandmøllen ligger i naturskønne omgivelser lidt syd for Børkop by ved Skærup Å. Den fredede vandmølles historie går tilbage til 1546. De eksisterende bygninger er opført senere, omkring 1827. Møllen er stadig i drift. Foreningen Børkop Vandmølles Venner forarbejder økologisk korn. I møllebutikken kan du købe 13 forskellige produkter som fx økologisk mel, byggryn og valset korn. Det er muligt at få en guidet rundtur og høre mere om vandmøllen. Der er også et lille hjemstavnsmuseum. 

Siggas køkken er et fusionskøkken

På Restaurant Børkop Vandmølle er det Sigga, der står i køkkenet. Sigga har islandske rødder. Sigga kombinerer gerne de forskellige køkkener med hinanden. Det danske og islandske køkken, der minder om hinanden, bliver kombineret med fx det franske og italienske køkken. Sigga bruger mange urter og andre ingredienser, der vokser i området omkring vandmøllen. Det kan fx være ramsløg, mælkebøtter og tusindfryd. Der er altså tale om et moderne fusionskøkken, der byder på nye og spændende smagsoplevelser. Der er mange gæster, som kommer langvejs fra for at få Siggas mad.

Vin skal drikkes af de rigtige glas

På Børkop Vandmølle er der ikke kun fokus på maden. Vinen, der serveres til maden, har en stor betydning for den samlede oplevelse, og det bliver prioriteret meget højt. Konrad står for vinen. Konrad elsker vin og er vild med glas. For ham er et glas ikke bare et glas. Glassets form har stor betydning for vinoplevelsen. Smagsoplevelsen og vinens duft kan blive påvirket i en forkert retning, hvis du vælger et forkert glas. Konrad sørger for, at du får det helt rigtige vinglas til din vin. Konrad rådgiver dig også i forhold til hvilke vine, du bør vælge til de enkelte retter og sørger for en korrekt serveringstemperatur.

Lad os hjælpe dig med din næste fest.

Vi sørger for det hele.