Fiske- og skaldyrsaften

MENU
Fredag den 13. marts 2020

Flødelegeret blåmuslingesuppe – Porre – Brøndkarse
Troldkrabbe – Wasabi – Soja – Avocado
Krydderbagte jomfruhummer – Gulerødder – Hummercreme
Rimmet kammusling – Risotto af perlebyg – Svampe
Kæmperejer – Hvidløgsaioli – Karse
Røget islandsk laks – Ærtepuré – Rygeost – Dild
Fiskeragout – Fine urter – Safranfløde
Ristet pighvar – Søde kartofler – Brunet nøddesmør
Ovnbagt helleflynder – Palmekål – Soltørret tomatsalsa
Bønnesalat – Årstidens grønsagsragout – Krydderbagte kartofler
Citronfromage
Letfrossen nougatroulade – Bagt ananas i Malibu
Passionsfrugt-panna cotta – Pisket vaniljecreme
Mandelglaseret mazarinkage – Amarettocreme


Pris pr. kuvert kr. 395,-

Book skaldyrsaften