JULEMENU

 

STÆRKE DANSKE JULETRADITIONER

I Danmark er julemiddagen juleaften nok et af de mest traditionsbundne måltider i løbet af året.
Vi elsker jul, vi elsker julemad og julens traditioner. I december måned får vi masser af flæskesteg, and og gås.
Vi spiser brune kartofler, rødkål og brun sovs til den store guldmedalje, og til dessert er det næsten obligatorisk at få risalamande med kirsebærsauce. 

Men på Restaurant Børkop Vandmølle kan du opleve Siggas helt egen fortolkning af julen.
Det er en forfriskende ny julemenu med spændende nyt og med en snert af traditionel jul.

SIGGA´S JULEMENU 2019

  • Ovnbagte jomfruhummerhaler – Vinterporre – Perlebyg
  • Duebryst fyldt med kastanjer – Hvidkål – Tranebærglace
  • Kalvemedaljon – Morkelglace – Rosmarinbagte æbler
  • Granité af julesnaps – Dildskum
  • Mont d’Or – Syltede figner – Knækbrød – Sesam
  • Mørk chokoladeis – Kirsebærsorbet – Riscremevafler


3 retter kr. 465,-
4 retter inkl. granité af julesnaps kr. 540,-
5 retter inkl. granité af julesnaps kr. 620,-


Serveres kl. 12.30-15.00 og 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra 22. november til 21. december 2019
Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online