JULEMENUER

 

STÆRKE DANSKE JULETRADITIONER

I Danmark er julemiddagen juleaften nok et af de mest traditionsbundne måltider i løbet af året.
Vi elsker jul, vi elsker julemad og julens traditioner. I december måned får vi masser af flæskesteg, and og gås.
Vi spiser brune kartofler, rødkål og brun sovs til den store guldmedalje, og til dessert er det næsten obligatorisk at få risalamande med kirsebærsauce. 

Men på Restaurant Børkop Vandmølle kan du opleve Siggas helt egen fortolkning af julen.
Det er en forfriskende ny julemenu med spændende nyt og med en snert af traditionel jul.

SIGGAS JULEMENU

  • Ovnbagte jomfruhummerhaler – Vinterporre – Perlebyg
  • Duebryst fyldt med kastanjer – Hvidkål – Tranebærglace
  • Kalvemedaljon – Morkelglace – Rosmarinbagte æbler
  • Granité af julesnaps – Dildskum
  • Mont d’Or – Syltede figner – Knækbrød – Sesam
  • Mørk chokoladeis – Kirsebærsorbet – Riscremevafler


3 retter kr. 465,-
4 retter inkl. granité af julesnaps kr. 540,-
5 retter inkl. granité af julesnaps kr. 620,-


Serveres kl. 11.30-15.00 og 17.00-20.30 (mandage lukket).

Gælder fra 22. november til 21. december 2019
Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online

JULEANRETNING

  • Hvide og røde sild med karrysalat
  • Koldrøget laks med røræg
  • Sprængt and med purløgsaioli
  • Rejer med citronmayonnaise
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
     
  • Ribbenssteg med hjemmesyltet rødkål
  • Glaseret skinke med stuvet grønkål
  • Brune kartofler
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Medister med stuvet hvidkål
     
  • Risalamande med kirsebærsauce

Kr. 280,- til frokost
Kr. 320,- om aftenen

Minimum to kuverter

Serveres kl. 11.30-15.00 og 17.00-20.30 (mandage lukket).
Gælder fra 22. november til 21. december 2019.
Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online

JULEBUFFET

  • Hvide og røde sild med karrysalat
  • Varmrøget laks med stuvet spinat
  • Fisketerrine i safransky med purløgsaioli
  • Rejer med citronmayonnaise
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Sylte på sprængt and med tranebær-/æblekompot
     
  • Ribbenssteg med hjemmesyltet rødkål
  • Glaseret skinke med stuvet grønkål
  • Brune kartofler
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Medister med stuvet hvidkål
     
  • Risalamande med kirsebærsauce

Kr. 345,- pr. kuvert
Minimum 15 kuverter


Serveres kl. 11.30-15.00 og 17.00-20.30 (mandage lukket).
Gælder fra 22. november til 21. december 2019.
Book på tlf. 75 86 87 88 eller info@borkopmolle.dk

Book dit bord online