Menuer

Frokost
Frokostretter

Ønsker du ikke at spise en hel menu, kan du vælge en enkelt frokostret. På Børkop Vandmølle kan du fra kl. 11.30 - 15.00 få flere spændende frokostretter.
 

Book dit bord online

Frokostmenu

Leder du efter et interessant spisested i Trekantsområdet? I vores hyggelige lokaler kan du alene eller sammen med venner, familie eller forretningsforbindelser nyde en dejlig frokostmenu. Restaurant Børkop Vandmølle er kendt for sit spændende fusionskøkken og de meget idylliske omgivelser. 

Læs mere
Brunch
Sen morgenmad/tidlig frokost

 Brunch platten laves af friske råvarer. Alt er hjemmelavet, og der er masser af sunde sager og naturligvis lidt til den søde tand.

Book dit bord online

Alt er hjemmelavet

Breakfast og lunch bliver til brunch. Brunch er helt klart en af de vigtigste ’opfindelser’ for alle, der elsker at sove længe. På Restaurant Børkop Vandmølle kan du få en frisk og indbydende brunch platte. Se frem til en lækker blanding af lette og veltilberedte retter, som kan nydes med noget forfriskende at drikke til.

Læs mere
Aftenkort
Book bord på Børkop Vandmølle

Vores kokke arbejder utrætteligt på at frembringe nye delikate retter og eksperimenterer fortløbende på at servere kun det bedste af det bedste. Aftenkort kan bestilles  tirsdag - lørdag fra kl. 17.00 - 20.30. 

Book dit bord online

I det følgende finder du en række af vore udsøgte menuer.

På Restaurant Børkop Vandmølle er det tanken at du til historiens vingesus får mulighed for at inddrage alle sanserne - både smagsløg, syn og duft skal være en del af din nydelse.

Læs mere