Privatfester

Uforglemmelige fester på Børkop Vandmølle

Holder du dine fester på Restaurant Børkop Vandmølle, bliver de holdt i den gamle møllers stuehus. Det er naturligvis ikke, som hvis du holdt festerne derhjemme, men det kan det næsten blive, hvis du kommer her tit nok. Det er nemlig meget nemt at forelske sig i de idylliske omgivelser og se charmen i de gamle bygninger og nyde den særlige atmosfære, der hersker på stedet. Børkop Vandmølle er historisk patina i særklasse. Du mærker tydeligt tidens tand, men det gør ikke noget, tværtimod. Vi er sikre på, at du og dine gæster vil få uforglemmelige fester på Børkop Vandmølle.

Privatfester af enhver slags

Uanset hvilken privatfest du skal holde, kan vi hjælpe dig med at planlægge festen og holde den i vores dejlige lokaler. Vi ordner alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om dine gæster. Vi sørger naturligvis for opdækning og bordpynt. Vi søger at lave vores menuer, så vi udnytter årstidens råvarer. De skifter derfor løbende. Har du særlige ønsker til maden, er du meget velkommen til at tage en snak med Sigga. 

Det gør indtryk at opleve stedet

Hvorfor er det interessant at holde fest på Restaurant Børkop Vandmølle? Det er det, fordi møllens historie kan spores tilbage til 1546. Det er ret imponerende. De nuværende bygninger er dog opført omkring 1827. I en moderne tid gør det indtryk at opleve stedet. Møllen ligger desuden i den smukke natur nær Skærup Å. Vandmøllen er blevet flittigt brugt, og der bliver i dag forarbejdet økologisk korn, som sælges i møllebutikken. Efter 2. verdenskrig kom der en længere periode, hvor møllen gik i forfald, men i 1970’erne blev møllen heldigvis istandsat. Det er heldigt for os alle.

Vandmøllen er i dag fredet og ejes af Naturstyrelsen. Det er Munkebjerg Hotel, som forpagter stedet. Siden 2003 har det islandske bestyrerpar, Sigga Gudbrandsdòttir og Konrad Konradsson, taget sig af Restaurant Børkop Vandmølle. Sigga bestemmer i køkkenet, hvor hun fusionerer de forskellige køkkener, og Konrad tager sig af vin, tjenerafdelingen og serveringen. Den lange historie, de smukke omgivelser, det moderne fusionskøkken og den økologiske produktion gør stedet interessant og nutidigt.

Hold din næste fest hos os.

Vi sørger for det hele.