Selskaber

Hold dine selskaber på Børkop Vandmølle

Et selskab er en festlig sammenkomst ofte med mange gæster, mad og drikke og evt. underholdning. På Restaurant Børkop Vandmølle kan du holde både små og større selskaber. Du kan holde alle typer selskaber hos os. Vi har dejlige lyse og indbydende lokaler til ethvert selskab, det gælder både privatfester og firmafester. På Børkop Vandmølle er oplevelser og underholdning i højsædet. Vi kombinerer gerne madoplevelsen med en eller anden form for underholdning, så du som gæst får en ekstra god oplevelse. Vi kommer gerne med ideer, hvis du ikke selv har en idé.  

Privatfester og firmafester

Uanset hvad det er, du fejrer, vil du sikkert gerne slippe for at stå med al madlavningen og oprydningen.

Lad Restaurant Børkop Vandmølle tage hånd om dit selskab, hvad enten det drejer sig om privatfester som fx konfirmation, bryllup, fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup og barnedåb eller firmafester som fx jubilæum og reception. For os er hvert selskab en individuel opgave, og vi går ikke af vejen for de utraditionelle udfordringer. De historiske bygninger, vandmøllen og de idylliske udendørs arealer tæt på vandmøllen er med til at skabe den rette stemning til, at I bare kan slappe af og nyde selskabet. 

Festarrangement

Priseksempel

  • Festmenu 1
  • Vinforslag 1
  • Kaffe
  • Natmad

Pris pr. kuvert fra kr. 636,-

Ovenstående er blot ét priseksempel. Der vil være rig mulighed for at sammensætte andre menuer, hvor der tillige kan indgå velkomstdrinks, øl og vand, hvilket ikke er inkluderet i ovenstående pris. Priserne er inkl. 25% moms og 15% betjeningsafgift. Der tages forbehold for evt. prisændringer. Festarrangementet betinger min. 10 kuverter. De aftalte vine serveres under middagen. Priserne er inkl. borddekorationer med sæsonens blomster, lys, servietter og duge.

SE VORES SELSKABSBROCHURE

Kontakt os på 75 86 87 88

Selskabsbrunch (brunch buffet)

Ønsker du at holde din fest i løbet af dagen eller tidligt på dagen, kan løsningen hedde selskabsbrunch. Det kan være en fordel, hvis mange af gæsterne kommer langvejs fra og skal køre hjem efter festen. Det er også ideelt, hvis der er mange små børn og ældre blandt gæsterne. Du kan invitere til selskabsbrunch i forbindelse med fx fødselsdage, barnedåb eller andre mærkedage. Vi dækker naturligvis smukt op.

GÅ TIL BRUNCHBUFFET  

“Fest helt i top”

En dejlig sommerlørdag fejrede vi med familie og venner ( ialt 45 personer) kombineret 70-års fødselsdag og kobberbryllup. En fantastisk fest, som vi har fået mange - og udelukkende - positive tilkendegivelser på fra gæsterne. Omgivelserne, maden, betjeningen, stemningen - ja alt var i top.
Også i forberedelsen af festen fik vi en rigtig god hjælp og service.


- Ove W.
Kontakt os på 75 86 87 88