SKALDYRSAFTEN


Fredag den 8. februar 2019, kl. 18.30

Legeret fiskesuppe – safran – blåmuslinger – porre

Krebsesalat i tartelet – aioli

Kæmperejer i gazpacho af tomater – basilikum

Krydderbagt hummer – fine urter – ingefærcreme

Røget laksetatar – dild – radiser

Troldkrabbe – wasabi – soya

Kammuslinger – krydderurter – hønsefond

Torskekrebinetter – palmekål – brændt citron

Helleflynder – bakskuld – spinat – jordskokker

Grillet pighvar – risotto – bacon støv

Passions pannecotta – orangesirup – nougat

Amaretto mousse – makronbund – brombær

Kirsebær – mazarinkage – vanilje – marengsflager

Hasselnøddetærte – pocheret pære – granatæble

Pris pr. kuvert kr. 395,- inkl. velkomstdrink


Fredag den 8. marts 2019, kl. 18.30

Grillet tun – timian – palmekål – brændt citron

Røget laksetartar – blomkål - gulrod

Pocheret blåmuslinger- hvidvinsfløde – julienne

Hummer – krydderurter – tartelet

Kæmperejer – græskar – chili

Rimmet kammusling – hønseglace – skallotteløg

Havtaskekotelet – perlebygg - safran

Torsk – rødbeder – sennep

Grillet pighvar – persillecreme – løgconfit

Bagt helleflynder – sød kartoffel - hasselnødder

Nougat – fragilite – pære – kastanjer

Hvid mørk chokoladetrøffelkage – bagt ananas

Lakrids pannacotta – blåbær – vanilje

Glaseret creme bruleé 

Pris pr. kuvert kr. 395,- inkl. velkomstdrink