Vinkort

Eksklusive vine til rimelige priser

På Restaurant Børkop Vandmølle elsker vi vin – og vi elsker især rigtig god kvalitetsvin.
Derfor ønsker vi også, at du skal have mulighed for at kunne nyde en flaske rigtig god vin til din middag. Som et led i en strategi om at kunne tilbyde særligt eksklusive vine inden for rammerne af et almindeligt budget, har vi besluttet at køre en fastprispolitik på vore vine.

Vi ønsker at gøre Restaurant Børkop Vandmølle til stedet, hvor du kan få vin af høj kvalitet til rimelige priser. Flere af vinene er billigere på kortet, end priserne i butikkerne.
Vi har valgt at lægge et fast beløb oveni pr. flaske, uanset hvad flasken koster. Det giver naturligvis størst fordel i det højeste prisleje. Det indebærer, at du i forhold til andre restauranter får den samme flaske vin op imod 35% billigere. 

 

Vi ønsker at gøre Restaurant Børkop Vandmølle til stedet, hvor du kan få vin af høj kvalitet til rimelige priser.

Flere af vinene er billigere på kortet, end priserne i butikkerne. Vi har valgt at lægge et fast beløb oveni pr. flaske, uanset hvad flasken koster. Det giver naturligvis størst fordel i det højeste prisleje.
Det indebærer, at du i forhold til andre restauranter får den samme flaske vin op imod 35% billigere. Vi arbejder med vin og mad hver dag og har naturligvis vores favoritter.
For os er det vigtigste dog, at vinen passer til maden. Se vores store udvalg af udsøgte kvalitetsvine i vores vinkort.
 

Vi arbejder med vin og mad hver dag og har naturligvis vores favoritter. For os er det vigtigste dog, at vinen passer til maden. Se vores store udvalg af udsøgte kvalitetsvine i vores vinkort.

 

Se vinkort